REZIDENCA PROGEEN 2
NË RRUGËN BARDHYL

E pozicionuar në rrugën kryesore (unazë) ajo është pjesë e një prej zonave më të gjalla të Tiranës. Vetëm 2 km nga qendra e qytetit dhe 1.4 km nga Pazari i Ri, në një zonë e cila ofron te gjithë shërbimet e nevojshme për rezidentët si shkolla, qëndra sipitalore, supermarkete, banka, palestra etj.

Rezidenca është lehtësisht e aksesueshme me këmbë, transport publik apo automjet. Afërsia me rrugën kryesore dhe qendrën e Tiranës e bën Rezidencën Progeen 2 shumë të përshtatshme për ambiente zyrash, apo klinikash (prej afërsisë me QSUT).

 

 

Kërko

NR
Kati
Tipi
Sipërfaqja
Orientimi
Çmimi
Preferencat

Termoizolim tërësor

Shtëpi e freskët në verë dhe e ngrohtë në dimër. Termoizolimi në rezidencën Rainbow realizohet nga një ndërthurje sistemesh inxhinierike të cilat së bashku arrijnë efikasitetin më të lartë.

Ventilim i pavarur

Puset teknike individuale eliminojnë qarkullimin e aromave ndërmjet apartamenteve prej tubave të ajërimit të kuzhinës apo të tualeteve.

Izolim Akustik

Rehatia është e lidhur ngushtë me qetësinë e privacinë. Muratura e dyfishtë me një shtresë lesh guri ndërmjet apratamenteve është aplikuar për izolim akustik maksimal.

Ndërtuesi

Progeen është nje shoqëri e re në fushën e ndërtimit. Stafi i kompanisë përbëhet nga profesionistë me përvojë të gjatë e të shkëlqyer në fushën e ndërtimit në vend. Vlerat kryesore të Progeen janë profesionalizmi dhe marrëdhënia solide e besueshmërisë me bashkëpunëtorët dhe klientët e saj, duke i përfshirë në çdo hap të suksesit e arritjeve të saj.

Lexo më shumë