Dyqani 05

You are here

Tipi
Dyqan
Kati
01
Orientimi
Jug - Perëndim
Veri - Perëndim
Sipërfaqe Totale
240.90m2
Sipërfaqe Apartamenti
229.42 m2
Sipërfaqe e Përbashkët
11.48 m2
Kuota
4.93m

   

Hipoteka
ÇMIMI:
602250

Apartamente të Ngjashme

Kati
01
Tipi
Dyqan
Sipërfaqe
240.90m2
Çmimi
602250 €

Ndërtuesi

Progeen është nje shoqëri e re në fushën e ndërtimit. Stafi i kompanisë përbëhet nga profesionistë me përvojë të gjatë e të shkëlqyer në fushën e ndërtimit në vend. Vlerat kryesore të Progeen janë profesionalizmi dhe marrëdhënia solide e besueshmërisë me bashkëpunëtorët dhe klientët e saj, duke i përfshirë në çdo hap të suksesit e arritjeve të saj.

Lexo më shumë