Mundësi Kreditimi

You are here

Të gjithë apartamentet, njësite tregtare dhe postet e parkimit në rezidencën "Progeen 2" shoqërohen me certifikatat përkatëse të pronësisë dhe rrjedhimisht blerja nëpërmjet kredisë hipotekore është shumë e thjeshtë dhe mund të kryhet nëpërmjet cdo banke të nivelit të dytë që operon në Shqipëri. 

Me kënaqësi do t'ju japim të gjithë informacionin apo dokumentacionin ligjor të nevojshëm prej Bankës për të lehtësuar këtë proces. 

Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni ne numrin e telefonit 0688042004.

Kërko

NR
Kati
Tipi
Sipërfaqja
Orientimi
Çmimi
Preferencat

Ndërtuesi

Progeen është nje shoqëri e re në fushën e ndërtimit. Stafi i kompanisë përbëhet nga profesionistë me përvojë të gjatë e të shkëlqyer në fushën e ndërtimit në vend. Vlerat kryesore të Progeen janë profesionalizmi dhe marrëdhënia solide e besueshmërisë me bashkëpunëtorët dhe klientët e saj, duke i përfshirë në çdo hap të suksesit e arritjeve të saj.

Lexo më shumë